Signaltekniker

Vi söker Signaltekniker

Som signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med nybyggnation, besiktningar av signalanläggningar, drift och underhåll med tillhörande felsökning.

Kvalifikationer: Grundläggande signalutbildning motsvarande BSG1 och BSG2 med godkänt resultat och gärna erfarenhet som signaltekniker. Andra utbildningar inom signalteknik så som SISÄ är meriterande. Du är självgående och trivs med att arbeta i team. Gillar att lösa problem samt är flexibel. Viktigt är att du är serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakter så att kollegor samt kunder alltid är nöjda. Som anställd i säkerhetstjänst måste du vara säkerhetsmedveten och vara beredd att ta ansvar för din och dina kollegors säkerhet. Säkerhetstjänsten förutsätter även att du blir godkänd för de medicinska kraven för säkerhetstjänst vilket bland annat innebär god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende. Körkort B erfordras.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter enskilt och i grupp, i kombination med ett stort ansvarstagande och personlig utveckling. Vi strävar efter att vår personalsammansättning skall spegla samhället i övrigt. Vi välkomnar därför sökande som kompletterar vår organisation avseende etnisk mångfald och jämställdhet.
Huvudkontoret ligger i Borlänge och vi har lokalkontor från Luleå till Hässleholm.

Placeringsort: Enligt överenskommelse.

Är du intresserad?
Maila din ansökan till kent.knutsson@signal-banbyggarna .se
Frågor angående tjänsten svaras av Kent Knutsson 073-523 7162.

 

2017-03-18T08:36:33+00:00