Arbetsledare bana till pågående och kommande projekt

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra tekniker. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.

Resor i arbetet kommer att förekomma då vi är etablerade i hela norden.

Vem är du

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du som söker har några års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom anläggning, järnväg är meriterande. Du har god datorvana och B-körkort.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt ök.

Lön

Enligt ök.

Är du intresserad?

Maila din ansökan till daniel.frisk@signal-banbyggarna.se

Frågor angående tjänsten besvaras av Daniel Frisk 072 581 29 10

 

 

 

2017-12-20T09:24:26+00:00